Onze diensten

Zoals omschreven op onze pagina 'Hoe werkt het?' werken wij aan de hand van 4 stappen. Middels deze stappen bedenken wij op basis van uw wensen en budget een passend menu. De verschillende soorten manieren van serveren vindt u hieronder. 

Shared dining platters (v.a. €12,50 p.p.)

Geeft uw een feestje, maar kijkt u op tegen het doen van boodschappen en het voorbereiden van de hapjes of lunch ?  Dan kan Bourgondi u hier in ontzorgen. U kunt uw aandacht spenderen aan de zaken die er voor u echt toe doen! Neem bijvoorbeeld onze platters (Menu: link), overheerlijk en eenvoudig om te serveren! Natuurlijk is ook, geheel in de stijl van Bourgondi, alles mogelijk. Combineer, vervang, voeg toe of pas aan, alles is mogelijk! Verder kunt u naast onze platters ook gerechten of gehele buffeten bestellen. (vegetarische opties ook aanwezig!)

Event catering (v.a. €17,50 p.p.)

Op basis van de door uw verleende informatie, zullen wij met een creatief voorstel komen. Wij zullen tijdens uw gelegenheid het eten vers komen bereiden en indien gewenst uitserveren. Dit kan in de vorm van een buffet, walking dinner, of op een andere manier die u wenst. Wij houden rekening met het door u aangegeven budget en zullen zo tot een prachtig menu komen. Dit kan in de thema's van de shared dining platters, maar dit kan ook op een heel andere manier zoals bijvoorbeeld een barbecue!  

Privé Chef (v.a. €40 p.p.)

Vindt u het ook altijd zo gezellig om met vrienden thuis te dineren, maar mist u zo veel van de gesprekken omdat u in de keuken moet staan? Dan is deze service ideaal voor u. Wij zullen uw privé chef zijn voor de avond, waardoor u een restaurant ervaring aan huis zal hebben en al uw aandacht op uw gasten kan focussen. 


Weekend Catering (v.a. €50 p.p.)

Heeft u een geweldig weekend met vrienden of familie gepland, maar weet u niet hoe u voor zo veel man eten moet verzorgen? Middels deze service zorgen wij dat niet alleen uw verblijf, maar het hele weekend verzorgd is. Van de eerste hapjes bij de borrel na aankomst tot  de laatste lunch net voordat iedereen terug naar huis moet. Kortom, heel het weekend zal iedereen voorzien zijn van heerlijk eten!

Event trailer (v.a. €5 p.p. & minimaal 75 gasten)

Heeft u een groot event gepland en bent u nog opzoek naar een leuke food/drink trailer? Net als bij al onze andere services passen wij onze service hier aan op basis van uw wensen en uw event. Wij komen met onze trailer langs en zullen uw event voorzien van heerlijk en passend eten of van een speciale bar! Denk hierbij aan een leuke gin tonic bar, een cocktailbar of een luxe wijn bar. Wij kunnen het allemaal voor u regelen!