Welkom bij Bourgondi

 

Om meteen met de deur in huis te vallen: Niets bij Bourgondi is standaard. Alles wat vermeld wordt op onze website is aan te passen. Combineer, vervang, voeg toe of pas aan, de mogelijkheden zijn eindeloos (bijv.vegetarisch)! Kortom, de wensen van de gast staan bij ons op de eerste plaats.
Alle menu's op onze website zijn geplaatst ter inspiratie, hiermee laten we zien wat wij onder andere voor u kunnen doen. Uiteraard kunnen wij deze menu's standaard leveren, maar andere wensen van de klant zijn vanzelfsprekend altijd mogelijk! Bourgondi is er immers om
samen met u tot geweldige ideeën te komen, zo zorgen wij voor een onvergetelijk event. Daarbovenop faciliteert Bourgondi alle andere benodigdheden voor het evenement. Van de dranken tot het eten,  van het servies tot het decor, wij zorgen dat u volledig ontzorgd wordt.

 

Bestel nu


Privé diner (v.a. €37,95 per persoon)

Vindt u het ook altijd zo gezellig om met vrienden thuis te dineren, maar mist u zo veel van de gesprekken omdat u in de keuken moet staan? Dan is deze service ideaal voor u. Wij zullen uw privé chef zijn voor de avond, waardoor u een restaurant ervaring aan huis zal hebben en al uw aandacht op uw gasten kan focussen. 

Voorbeeldmenu's

Kerstmenu 2019 (download)

Voorjaarsmenu 2020 (download)

Neem contact op.

  • IMG_0001
  • dsc_0811
  • image2
  • image0 (1)
Buffetten (v.a. €19,95 per persoon)

Geeft uw een feestje, maar kijkt u op tegen het doen van boodschappen en het voorbereiden van het eten? Dan kan Bourgondi u hier in ontzorgen. U kunt uw aandacht spenderen aan de zaken die er voor u echt toe doen! 


Buffetmenu's

Bourgondisch genieten in buffetvorm kan bij ons in drie vormen:

Buffet menu  (download) - Het klassieke buffetmenu: met verschillende menu's van over de wereld is er voor elke gast iets lekkers - Vanaf €19,95 per persoon.

Luxe 'meergangen buffet' menu  (download) -  Bij deze buffetkeuze krijgt u meerdere gangen, die u zelf kunt opdienen om een restaurantervaring op uw bord na te bootsen- Vanaf €32,95 per persoon

Barbecue menu  (download) - Lekker buiten eten in de zomer, dat kan bij ons met verschillende menus die rekening houden met alle budgetten. - Vanaf €14,50 per persoon

Neem contact op.

  • WhatsApp Image 2021-12-07 at 19.14.24
  • WhatsApp Image 2021-12-07 at 19.13.31
Event catering (v.a. €14,95 per persoon) 

Op basis van de door uw verleende informatie, zullen wij met een creatief voorstel komen. Wij zullen tijdens uw gelegenheid het eten vers komen bereiden en indien gewenst uitserveren. Dit kan in de vorm van een buffet, walking dinner, of op een andere manier die u wenst. Wij houden rekening met het door u aangegeven budget en zullen zo tot een prachtig menu komen. 

Neem contact op.

  • pvd4
  • pvd5