Overige diensten

Zoals omschreven op onze pagina 'Catering op maat' werken wij aan de hand van 4 stappen. Naast de diensten die vernoemd staan op onze homepage bieden wij ook de onderstaande overige diensten aan.


Borrelplanken (v.a. €12,50 p.p. & min. 25 gasten)

Geeft uw een feestje, maar kijkt u op tegen het doen van boodschappen en het voorbereiden van de hapjes of lunch ?  Dan kan Bourgondi u hier in ontzorgen. U kunt uw aandacht spenderen aan de zaken die er voor u echt toe doen! Neem bijvoorbeeld onze borrelplanken (Menu: link), overheerlijk en eenvoudig om te serveren! Natuurlijk is ook, geheel in de stijl van Bourgondi, alles mogelijk. Combineer, vervang, voeg toe of pas aan, alles is mogelijk! Verder kunt u naast onze platters ook gerechten of gehele buffeten bestellen. (vegetarische opties ook aanwezig!)

Shared dining menu (download)

Weekend Catering (v.a. €79,95 p.p.)

Heeft u een geweldig weekend met vrienden of familie gepland, maar weet u niet hoe u voor zo veel man eten moet verzorgen? Middels deze service zorgen wij dat niet alleen uw verblijf, maar het hele weekend verzorgd is. Van de eerste hapjes bij de borrel na aankomst tot  de laatste lunch net voordat iedereen terug naar huis moet. Kortom, heel het weekend zal iedereen voorzien zijn van heerlijk eten!

Event trailer (v.a. €5 p.p. & min. 75 gasten)

Heeft u een groot event gepland en bent u nog opzoek naar een leuke food/drink trailer? Net als bij al onze andere services passen wij onze service hier aan op basis van uw wensen en uw event. Wij komen met onze trailer langs en zullen uw event voorzien van heerlijk en passend eten of van een speciale bar! Denk hierbij aan een leuke gin tonic bar, een cocktailbar of een luxe wijn bar. Wij kunnen het allemaal voor u regelen!